01 02 03 04 05 06

Noticias

L’IES Mossèn Alcover torna a guanyar a les Olimpíades de Biologia

28/03/2016 17:03

Manacor. 14/03/2016

L’alumne Pere Febrer Martínez obté el segon premi i anirà a la fase nacional.

L’IES Mossèn Alcover ha aconseguit tornar a figurar entre la llista de guanyadors de l’Olimpíada de Biologia i tornarà a enviar un alumne, Pere Febrer Martínez,  de 2n de Batxillerat,  a la prova estatal que se celebrarà del 7 al 10 d’abril a Vigo.

La XI Olimpíada de Biologia se va celebrar el 5 de febrer, tot i que els resultats s’han fet públics fa pocs dies. Segons la UIB, organitzadora de la prova, juntament amb l’Associació Olimpíada Espanyola de Biologia, els guanyadors han estat Ferran Pere Pericas Cladera, de l’IES Joan Alcover, Pedro Febrer Martínez, de l’IES Mossèn Alcover i Juan Bosch Durán, del Col·legi Nuestra Señora de Montesión de Palma.

Per avaluar els coneixements dels participants (alumnes de Biologia de 2n de Batxillerat dels centres de Balears), se varen formular 70 preguntes teòriques i una prova pràctica. Els guanyadors tenen dret a una matrícula gratuïta per al primer curs d’estudis universitaris a la UIB, entrades per al Palma Aquarium i un val per  valor econòmic d’uns 200 euros. A més, els tres guanyadors tenen finançada la seva assistència a la fase nacional, a Vigo.  La Caixa, Editorial Vicens Vives i Santillana col·laboren en les despeses de les inscripcions i els viatges.

Share