01 02 03 04 05 06

Islas Baleares. Página inicial.

Fase autonòmica a les Illes Balears de l’Olimpíada Espanyola de Biologia.

 

Català

La Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres patrocina i la Universitat de les Illes Balears organitza les Olimpíades de Biologia a les Illes Balears, juntament amb el Departament de Biologia i de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut.

Aquesta activitat forma part d’altres que es projecten amb la finalitat de fomentar l’esforç i l’exigència personal del nostre alumnat, objectiu pel qual és necessària la implicació dels centres educatius i del propi professorat. A la web sobre les Olimpíades a les Illes Balears es pot consultar tota la informació i la documentació necessària perquè els vostres alumnes de 2n curs de batxillerat hi puguin participar.  La prova es realitzarà el dia 24 de gener del 2020 a les tres seus universitàries. Aquí està l’enllaç directe a l’Olimpiada de Biologia,

El coordinador de la Fase Autonòmica de les Illes Balears és el Dr. Jordi Oliver de la UIB. Contacte per correu electrònic.

La MiniOlimpíada de Biologia i Geologia és una olimpíada dirigida als alumnes de 4t d’ESO. Es realitzarà el dia 7 de maig del 2020 a les tres seus de la UIB. El coordinador és el Dr. Antoni Gamundí de la UIB. Contacte per correu electrònic. Enllaç a la III MiniOlimpíada de Biologia i Geologia del 2019.

 

Castellano

La Dirección General de Planificación, Ordenación y Centros patrocina y la Universidad de las Islas Baleares organiza las Olimpiadas de Biología en las Islas Baleares, junto con el Departamento de Biología y de Biología Fundamental y Ciencias de la Salud.

Esta actividad forma parte de otros que se proyectan con el fin de fomentar el esfuerzo y la exigencia personal de nuestro alumnado, objetivo por el que es necesaria la implicación de los centros educativos y del propio profesorado. En la WEB sobre las olimpiadas en las Islas Baleares se puede consultar toda la información y la documentación necesaria para que sus alumnos de 2º curso de bachillerato puedan participar. Aquí está el enlace directo a la Olimpiada de Biología.

El coordinador de la Fase Autonómica de las Illes Balears es el Dr. Jordi Oliver de la UIB. Contacto por correo electrónico.

La  MiniOlimpiada de Biología y Geología es una Olimpiada dirigida a los alumnos de 4º de ESO. Se realizará el día 7 de mayo del 2020 en las tres sedes de la UIB. El coordinador es el Dr. Antoni Gamundí de la UIB. Contacto mediante correo electrónico. Enlace a la III MiniOlimpiada de Biología y Geología del 2019.