01 02 03 04 05 06

Noticias

Una alumna del Sant Gervasi, medalla de plata en l’Olimpíada espanyola de biologia

29/04/2024 10:04

Representarà Espanya en l’Olimpíada Iberoamericana que es farà el setembre a Cuba

Una alumna de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa, l’Ona Navarro, ha aconseguit la medalla de plata en l’Olimpíada Espanyola de Biologia, un títol que li permet participar com a representant d’Espanya en l’Olimpíada Iberoamericana que es farà el mes de setembre a Cuba.

L’Ona Navarro, alumna de 2n de Batxillerat del Sant Gervasi de la modalitat científica, va rebre diumenge en el paranimf de la Facultat de Biologia de la Universitat de València, la medalla de plata en l’Olimpíada espanyola de Biologia. Aquesta medalla se suma a la d’or aconseguida en la de Catalunya i li obre les portes a participar en l’Olimpíada Iberoamericana que se celebrarà aquest setembre a Cuba.

Tots els participants en l’Olimpíada van haver de passar per diverses proves teòriques i exàmens pràctics de bioinformàtica, ecologia i biodiversitat, fisiologia vegetal i microbiologia. Finalment, el jurat va atorgar 4 medalles d’or, 4 de plata i 4 de bronze. L’Ona, que ha obtingut el sisè lloc final, ha rebut un premi de 750 € i la possibilitat de participar en les Olimpíades Iberoamericanes de Cuba al setembre.

L’Ona, que aviat s’examinarà de la selectivitat, vol estudiar biotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Li interessa l’enginyeria genètica, l’estadística i la divulgació científica.

Más información en sommollet.cat

Share